Zakázkový FDM/FFF 3D tisk

Zakázkový FDM/FFF 3D tisk na míru

ZAKÁZKOVÝ FDM/FFF 3D TISK

Díky naší službě „Zakázkový FDM/FFF 3D tisk“ vyrobíme Vaše modely, které nám poskytnete či necháte jejich tvorbu na nás. Zvolíme vhodné materiály pro Vaše konkrétní využití a použijeme efektivní nastavení tisku pro docílení maximálně možných mechanických a pohledových vlastností. 3D tisk Vám ušetří nejen čas, ale i peníze. Neváhejte nás proto kontaktovat.

NÁVRH IMPLEMENTACE VE VÝROBĚ

Velmi rádi s Vámi probereme konkrétní možnosti implementace 3D tisku ve Vaší výrobě. Škála využití je přímo obrovská, velmi záleží na naší představivosti. Lze snížit náklady či několikanásobně zrychlit proces i v odvětvích, kde bychom to na první pohled nepředpokládali.

VOLBA TISKOVÝCH PARAMETRŮ

Existuje velmi mnoho materiálů pro 3D tisk. Díky této rozmanitosti lze efektivně využívat vlastností polymerů za účely dosažení požadovaných mechanických vlastností. Od flexibilních materiálů, přes technické a samozhášivé až po materiály k určené k odlévání dílců.

ZHOTOVENÍ NA 3D TISKOVÉ FARMĚ

Díky tiskové farmě jsme schopni zefektivnit výrobu a zajistit tak včasné dodání tištěných dílců. Už se Vám tak nestane, že jste brzděni externími dodavateli.

NÁSLEDNÉ OPRACOVÁNÍ

Vytištěné díly je možné následně opracovat pro dosažení různorodých výsledků. Zapékání, slévání vrstev, lepení, broušení, kitování či barvení jsme schopni zajistit.